Zimní softshellové kalhoty Army

 
  • 1 z 2
 
  • Kalhoty z celopotištěného elastického softshellu s motivem maskáče v šedém základu v kombinaci s černým pasem
  • Funkční kapsy olemované černou lemovací gumou
  • V pase měkká guma šíře 4 cm
  • Guma v pase není všita, dá se případně upravit dle potřeby
  • Pas lze stáhnout kulatou gumou 3 mm s brzdičkou
  • Kalhoty jsou na konci nohavice zakončeny nevšitou gumou šíře 2 cm, kalhoty tak lépe drží na botě
  • Všechny použité gumy jsou od českého výrobce
  • Kalhoty jsou zevnitř zateplené fleesem
  • Veškeré údaje o softshellu jsou uvedeny na etiketě u kalhot
Cena 428,93 Kč / ks bez DPH
519 Kč / ks
Kategorie Zimní kalhoty
Zvolte variantu
Velikost: 110 Skladem (2 ks) 519 Kč / ks
428,93 Kč bez DPH
   
 
  • Softshell s parametry 10.000/ 3.000
  • Vodní sloupec: 10 000 mm
  • Tento údaj udává schopnost materiálu odolávat tlaku vody. Čím je tato hodnota vyšší, tím vyšší je i nepromokavost. Pro outdoorové aktivity se doporučuje materiál s vodním sloupcem 5 000 – 10 000 mm. Pokud upřednostňujete oblečení pouze pro běžné nošení, bude vhodný materiál i s nižším vodním sloupcem.
  • Prodyšnost: 3 000g/m2/24hod.
  • Kvalitní oblečení by mělo být větruvzdorné, ale zároveň i prodyšné. Prodyšnost se udává v g/m2/24 hod, tzn. kolik vlhkosti v gramech propustí jeden čtvereční metr látky za den. Čím je tato hodnota vyšší, tím materiál lépe „dýchá“. Tato vlastnost materiálu je důležitá zejména pro odvádění tělesné vlhkosti.
  • Díky svým vlastnostem je materiál softshell vhodný pro nošení během celého roku a zajistí komfort i v nepřízni počasí.
  • Zimní softshell (pro dobrodružství chladnějších podzimních, zimních dnů)
  • Gramáž: 335 g/m2
    Materiálové složení: vrchní vrstva 100% polyester (tkaná vazba), membrána 100% polyurethan, rubová strana fleece
  • Údržba softshellu
  • Pro zachování funkčnosti materiálu se doporučuje prát oblečení při teplotě 30°C, nebělit, nežehlit, nečistit chemicky, nepoužívat aviváž, sušit pouze na nízký stupeň.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.